Coaching

Start-up Coaching

 • Je hebt goede ideeën en je ziet reële kansen om daadwerkelijk als ondernemer te starten. Maar ja ... hoe pak je dat aan?
 • Je bent net gestart als ondernemer en je weet niet welke stappen je moet zetten om daadwerkelijk geld te gaan verdienen met je bedrijf?
 • Je bent overtuigd van je kwaliteiten in jouw vakgebied, maar je hebt geen idee hoe je de juiste tools inzet om je business te laten groeien?

Dan is het tijd om een Start-up Coach in te schakelen. Ik kan je helpen om meer structuur  in je plannen aan te brengen, zodat je met aandacht en focus zowel aan als in jouw bedrijf kunt werken. In dat proces kan ik jouw kompas zijn, terwijl jij de richting bepaalt.

We kijken samen waar je nu staat en waar je naartoe wilt.

 


Life Coaching

 • Zit jij in de meest stressvolle periode van je leven?
 • Wil jij alle ballen in de lucht houden, maar weet je niet hoe?
 • Modder je maar door en blijf je voor jezelf ontkennen dat er zaken zijn die anders kunnen of zelfs moeten?
 • Zoek je iemand die écht naar je luistert en kritische vragen stelt om jou 'stof tot nadenken' te geven?
 • Of heb je juist een droom of een mooi doel voor ogen en heb je geen idee hoe je dat kunt bereiken?

Als je met mij in zee gaat zul je ervaren dat het ook anders kan. Je zult voelen dat je mág kiezen. Dat een keuze maken je kan helpen om uiteindelijk meer ontspannen en met meer vertrouwen je levenspad te bewandelen.  

Dat op bepaalde momenten voor jezelf kiezen niet alleen jou als mens, maar ook je omgeving ten goede komt.

 

Zelf ben ik het levende bewijs dat je eigen pad volgen je veel kan brengen. Met een lach en een traan, dat wel. Dat gun ik jou ook. Niet door het op mijn manier te doen, maar om te leren luisteren naar wat jij diep in je hart wilt. Door te doen wat goed voelt en niet iets te doen omdat het zo hoort, omdat je het zo geleerd hebt of om hoe de buitenwereld er naar kijkt. Hierdoor zul je meer vrijheid ervaren en geloof me : 'that feels good'.

 

In dat proces kan ik je helpen, door aan de zijlijn met je mee te kijken. Je kritische vragen te stellen. Je te laten oefenen. Zodat jij de betere versie wordt van jezelf, want 'the best is yet to come'. 

This is how we do it:

 1. Kennismaking, telefonisch of via FaceTime/Skype (maximaal 30 minuten).
 2. Bij een volmondig 'yes, we're in this together' maken we een plan van aanpak.    Hierin zullen jouw vragen en wensen centraal staan en zullen we jouw doelen benoemen.
 3. Vervolgens doe ik een suggestie over de invulling van onze samenwerking.          Hierbij kun je denken aan hoe we onze gesprekken voeren ('face to face' of via 'FaceTime/Skype'), hoe vaak we elkaar spreken en ook de verwachte duur van het traject. Tussen de gesprekken door houden we contact via mail en WhatsApp, zodat jij altijd de gelegenheid hebt om vragen te stellen.
 4. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos. Voor wat daarna volgt lever ik maatwerk. Uiteraard zorg ik dat je voordat je start exact weet wat het voor jou uitgestippelde traject jou gaat kosten. Ik houd van duidelijke afspraken, zowel voor jou als voor mijzelf.