Decemberaanbod


Op deze laatste dag van november ben ik me er heel bewust van dat het jaar 2017 écht over 1 maand al voorbij is. Het jaar is echt voorbij gevlogen.

 

Hoe druk heb jij het nog in december? Niet alleen in je werk, maar ook met alle andere dingen die de decembermaand nou eenmaal met zich meebrengt? Werk jij door rond de feestdagen, omdat je het nou eenmaal heel druk hebt in je bedrijf of gun je jezelf de tijd en ruimte om ook even écht af te schakelen? Om tijd door te brengen met familie & vrienden en je koers voor 2018 te bepalen?

 

Zelf heb ik voor deze decembermaand wat extra tijd vrij gehouden in mijn agenda. Waarom? Omdat ik weet dat er veel ondernemers zijn die er behoefte aan hebben om last minute tóch nog wat zaken uit te besteden.

 

Als Virtual Assistant (VA) en Personal Assistant (PA) kan ik jou best wat taken uit handen nemen. Zodat jij je handen vrij(er) hebt om je op jouw core business te richten. Dat is wat je noemt een win-win situatie. Toch?

 

Voel jij dat je iemand nodig hebt om bijvoorbeeld:

 

★ Een hele reeks social media visuals te maken, zodat je de komende tijd vooruit kunt?

★ Je adressenbestand bij te werken?

★ Al die visitekaartjes te scannen die je de afgelopen tijd hebt ontvangen?

★ Structuur aan te brengen in je administratie en je administratie bij te werken?

 

Of zijn er andere zaken die op kantoor zijn blijven liggen en die nu toch écht moeten worden gedaan? Stuur dan een mail naar monique@iorganizeyou.nl en ik neem contact met je op.

 

Ik werk graag in blokken van 2,5 uur. Als je besluit om met mij in zee te gaan dan is jouw investering € 97* per blok. Dit aanbod geldt in de periode van 4 t/m 21 december 2017. En natuurlijk stemmen we goed met elkaar af welke taken ik jou uit handen neem. Ik ben bekend met heel veel verschillende systemen en ik leer snel :-)

 

* ex BTW