Heb jij je doelen overboord gegooid?

De afgelopen 2 maanden is er van alles veranderd, óók op het gebied van ondernemen.

 

Je was het misschien gewend om elke dag naar kantoor te gaan, je had zakelijke afspraken buiten de deur of je nam deel aan vergaderingen die bij voorkeur face to face plaatsvonden.

 

Hoe anders is dat nu: je werkt zoveel mogelijk thuis en je zakelijke afspraken én vergaderingen vinden online plaats.

 

Ben je er inmiddels aan gewend? Het kost tijd om aan nieuwe situaties te wennen, zeker als je er niet zelf om hebt gevraagd, dus ik hoop dat je jezelf die tijd hebt gegund.

 

En hoe gaat het met je onderneming? Ik zie veel ondernemers om mij heen die in meer of mindere mate (financieel) last hebben van wat er in de wereld gebeurt. Hoe is dat voor jou?

 

Ik merk en hoor dat veel ondernemers hun doelen overboord hebben gegooid. Natuurlijk begrijp ik dat dit een eerste reactie mag zijn. Want "die doelen ga ik toch niet meer halen". Maar is dat ook echt zo?

 

Hoe zou het zijn als je juist nu een nieuwe koers mag varen? Een andere koers die naar hetzelfde doel leidt? Je mag zeker je doelen aanpassen om ze haalbaar te laten zijn. Maar is het niet veel mooier om een nieuwe vaarroute te ontdekken? Om je doelen alsnog te behalen?

 

Misschien liggen er wel ideeën op de plank die je nu kunt uitwerken tot een mooi business concept?

 

Of kun je juist nu de trainingen of workshops die je normaal gesproken op locatie geeft omzetten naar een online training of workshop?

 

Wie weet is er wel een ander verdienmodel mogelijk voor jouw business.

 

Kijk vooral naar wat er wél kan. Naar wat er wél is. En op welke manier het dan bij jóu past. Is dat niet juist ook wat het ondernemerschap zo mooi maakt?

 

En heb je er hulp bij nodig? Wil je een keer samen (online) brainstormen? 

 

Ik bied tot en met augustus 2020 mijn business brainstorm sessie van 1 uur aan voor € 47,- ex BTW.

 

Interesse in een business brainstorm sessie?

Stuur mij een mail en ik neem contact met je op.