Office Support

* Ben jij een ondernemer met een (te) drukke agenda? *
 * Werk jij vooral in en niet meer aan je bedrijf? *
* Zit je vol met goede ideeën, maar kom je niet meer aan het uitvoeren toe? *
* Wil je vooral weer doen waar jij blij van wordt in je bedrijf? *

* Heeft je bedrijf 'groeistuipen' en zoek je flexibele ondersteuning? *

Dan help ik jou graag door het bieden van Office Support, zodat jij je op jouw core business kunt richten. Hierdoor heb jij meer focus en is de kans aanzienlijk groter dat jouw bedrijf verder kan groeien. Op een manier die bij jou past.

 

Als je met mij werkt zul je uiteindelijk minder stress en een lagere werkdruk ervaren.

Daar waar gewenst kan ik taken overnemen en daar waar nodig help ik je om meer structuur aan te brengen. Hierdoor kun jij je bezig houden met jouw kerntaken. 

 

Of misschien kan een samenwerking met I Organize You er wel voor zorgen dat je iets meer vrije tijd overhoudt. Hoe mooi zou dat zijn...

 

Ons startpunt is een kennismakingsgesprek. Ik vind het belangrijk dat we wat meer over elkaar te weten komen. We kunnen dan samen bepalen op welk gebied er werk aan de winkel is, zowel voor jou als voor mij. Wat ik voor jou doe hangt af van wat jouw wensen zijn en van de knelpunten die we samen signaleren.

 

We maken goede afspraken over de taken die ik van je overneem en de tijd die ik in jouw bedrijf investeer. Het kan daarbij (structureel) gaan om een x aantal uren per week of maand, maar het kan ook gaan om een eenmalig project waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken. 

 

Je kunt hierbij denken aan Office Support op het gebied van hr, sales & marketing of administratief secretariële taken. Of misschien zoek je juist een sparring partner. Iemand die onafhankelijk is en met een frisse blik naar jouw business kijkt. 

 

Mijn werkzaamheden verricht ik vanuit mijn home office, maar indien gewenst kan ik ook bij jou op locatie mijn taken uitvoeren. Wel zullen jij en ik dan afspraken moeten maken over de reistijd. Die is voor mij namelijk werktijd. Als ik onderweg ben kan ik namelijk niet online aan projecten werken voor andere ondernemers.

 

Voordat we definitief met elkaar in zee gaan informeer ik je uiteraard over wat mijn tijd jou gaat kosten. Het kan ook een combinatie van Office Support & Coaching zijn. Ik lever maatwerk en hanteer om die reden geen standaard prijslijst.

 

Bel, WhatsApp of mail me gerust voor het maken van een afspraak.